VAŠ GLAS – ZA BOR JE SPAS!

 

 Sara Prvulović

Ništa nemamo lično ni protiv koga u lokalnom i republičkom vladajućem režimu, ali moramo da konstatujemo da njima ništa nije sveto. Pritisci na prosvetne radnike da potpisuju sigurne glasove i slične mahinacije ne služe im na čast. Trebalo im je četiri godine da otvore završeni Dom za stare ne saopštavajući da nema grejanje, vodu, pa ni gromobran.

Da nije bilo ovih izbora, pitanje je kad bi se i taj Dom i Dom mladih otvorio i predao građanima na upotrebu. Žalosno je što je Dom mladih do maksmimuma iskorišćen u izbornoj kampanji za SNS i SPS. Znamo da će na glasanju biti svega i svačega, da se već juče i danas siromašnima dele paketi, da se spremaju državna vozila da voze stare po selima do biračkih mesta, da se nemilice korsite državni resursi.

Oni će i u vreme izborne tišine praviti „netišinu“ na razne načine. Mi nemamo ništa od tih resursa i „pomagala“, mi imamo savesne i odgvorne građane koji će glasati po svojoj volji i svom izboru. Verujemo da će mladi više nego ikada izaći 4. marta da glasaju i tako pomognu demokratiju i nužne promene. Jer, što nas više bude na glasačim mestima lakše ćemo pobediti osionu, nedemokratsku i od naroda otuđenu vlast – izjavio je dr Predarg Balašević.

 

VIDEO MATERIJAL

FOTO GALERIJA

   

Donator

"Ovaj projekt je podržan od strane Odeljenja za prekogranične Rumune"

http://dprp.gov.ro/web/

 

"Sadržaj ovog sajta ne predstavlja zvaničnu politiku Odeljenja za prekogranične Rumune".

Partneri

Odbor za ljudska prava Negotin

 

Romanian Global News

 

 Radio-televizija Vojvodine RTV

Zajednica Vlaha Srbije

 

Vlaška narodna stranka

 

Foaia românească

Zajednica Rumuna u Srbiji

 

UNIREA TV

 

BucPress